A | A | A
Home | Bezoeker | Exposant | Reva | Links | Zoeken
 
Algemene
informatie
Algemene informatie
Dagprogramma
Dagprogramma
Assistentie
en service
Assistentie en service
Doorlopende evenementen
Doorlopende evenementen
Seminaries en studiedagen
Seminaries en studiedagen
top

Algemene informatie

Openingsuren

Van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 april 2015, open van 10.00u tot 18.00u.


Met het openbaar vervoer naar REVA

REVA is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor de trein gelden de gewone dienstregelingen en tarieven. De NMBS vraagt de rolstoelgebruikers om 24 uur vooraf contact op te nemen met het vertrekstation en om 15 minuten vr het vertrek van de trein, aanwezig te zijn in het station.

Vanuit het station Gent Sint-Pieters neemt u tram1 naar Flanders Expo. De tramhalte bevindt zich op 200 meter van hal 1.

De Lijn zet hiervoor lagevloertrams (Hermelijn) in en er is assistentie voorzien. Deze trams beschikken over één verankerde rolstoelplaats en enkele losse plaatsen. Lijn 1 rijdt om de 7,5 minuten van en naar Flanders Expo en zullen gedurende deze 3 dagen aan Gent Sint-Pieters vertrekken vanop het speciale toegankelijke perron 1bis (volg vanuit het station de blauwe voetstapjes).

Omdat scootmobielen niet degelijke kunnen verankerd worden, kunnen deze niet mee met tram of bus.

Elk abonnement (Omnipas, Buzzy Pazz en VF-abonnement) van De Lijn is geldig op alle trams en bussen van De Lijn, met andere woorden hoeft u niet extra bij te betalen als u gebruik maakt van de tram naar Flanders Expo.

Indien er tijdelijk toch meer rolstoelpassagiers zijn, dan is er een (gratis) pendelbus ter beschikking. Hetzelfde geldt voor de terugreis. Deze service wordt u aangeboden door Hendriks Minder Mobielen Vervoer.

Het transport tussen het station en Flanders Expo kunt u ook rechtstreeks met Taxi Hendriks regelen, bijvoorbeeld als u zeker wilt zijn van uw plaats of u komt meteen met een grote groep rolstoelgebruikers. Graag eerst contact opnemen met Taxi Hendriks op het nummer 09 216 80 20. Het tarief per persoon bedraagt 1,50.

Alle info met betrekking tot de bereikbaarheid van Reva 2013 met De Lijn lees je ook hier:
» http://gent.delijn.be/events/met-de-lijn-naar-reva-2013
» http://www.delijn.be/over/evenementen/Reva_2013.htm

Met de auto naar REVA

GPS-adres
Flanders Expo Gent
Maaltekouter 1
9051 Gent


Toegangsprijs

De ingangsprijs bedraagt € 5 voor het bezoek aan de beurs.
Heeft u een gratis toegangskaart, dan kan u zich registreren met de code op de kaart en blijft u op de hoogte van de REVA-activiteiten in de toekomst
U kan ook een vrijkaart downloaden via deze link.
Sommige studiedagen zijn gratis, andere niet.


top