A | A | A
Informatiebeurs voor mensen met een beperking

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vindt u zeker de juiste oplossing! Daar zorgen de 150 exposanten of een deelname aan een van de studiedagen of workshops voor.
De 14e editie van deze informatiebeurs heeft aandacht voor een steeds breder publiek. Van jong tot oud, van mensen met een kleine tot meer ingrijpende beperkingen, van professionele hulpverleners tot mantelzorgers en familie.

Een douchegordijn houdt je niet overeindOntdek ons REVAzine

nieuws
Bezoek nu al
Joka
Tijdens de paasvakantie en de zomermaanden organiseert Joka kampen voor jongeren in woonzorgcentra, voorzieningen voor personen met een beperking, psychiatrie en asielcentra.
Lees verder...

Ontdek
De Rolstoeltransportfiets ‘VeloPlus’ va Van Raam
De VeloPlus rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren.
Lees verder...

Nieuws
REVAzine
Ons REVAzine is uit. Het werd massaal verstuurd, maar je kan het ook online lezen. Klik op de afbeelding hiernaast en ... veel leesplezier.

Nieuws
hoeveel kost een stand op REVA?
Klik op de knop links op de homepages 'bereken zelf de prijs van uw stand' en vul het formulier in. Met een druk op de knop weet u wat de gevraagde stand zal kosten. U bent dan nog niet ingeschreven.

Nieuws
Bekijk onze filmpjes
Ben je geen REVA-bezoeker, dan zou het volgende je wel eens kunnen overkomen.
Lees verder...

We verwelkomden maar liefst
15.592 bezoekers op REVA 2015.
REVA 2017 op 20, 21, 22 april