A | A | A
Informatiebeurs voor mensen met een beperking

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vindt u zeker de juiste oplossing! Daar zorgen de 150 exposanten of een deelname aan een van de studiedagen of workshops voor.
De 14e editie van deze informatiebeurs heeft aandacht voor een steeds breder publiek. Van jong tot oud, van mensen met een kleine tot meer ingrijpende beperkingen, van professionele hulpverleners tot mantelzorgers en familie.

Een douchegordijn houdt je niet overeindOntdek ons REVAzine

nieuws
Bezoek nu al
Anatomic SITT Easystand
Sinds 1988 is Anatomic Sitt in Zweden bezig met het ontwikkelen van innovatieve hulpmiddelen en het bieden van oplossingen voor iedereen die hier behoefte aan heeft en vertrouwt op onze specialistische kennis.
Lees verder...

Ontdek
Jas met magnetische rits van So-Yes
De uiteinden van de rits worden magnetisch tot elkaar aangetrokken waardoor de jas éénhandig kan aangetrokken worden of met een minimum aan fijnmotorische vaardigheden. De jas bij uitstek voor mensen met een halfzijdige verlamming, amputatie, reuma, MS, parkinson, enz.
Lees verder...

Nieuws
Dag Van de Zorg , congres op 14 maart
Samen zorgkrachtig vormt de rode draad van de derde editie van het DvdZ-congres. Sprekers komen samen rond de draaitafel van radio Gaga met Joris Hessels als kerjeuzeneuze en plaatjesdraaier van dienst. Radio Gaga als magneet dus. Voor warme en boeiende verhalen rond drie sleutelswoorden: samen, zorg en kracht.
Lees verder...

We verwelkomden maar liefst
15.592 bezoekers op REVA 2015.
REVA 2017 op 20, 21, 22 april