FR DE EN

Exposant

SailWise

Contacteer ons via
http://www.sailwise.nl  -  boekingen@sailwise.nl   -  Facebook

Adres
Bierkade 1, NL - 1601 KR Enkhuizen
Tel: 0031 30 659 7359

Fax:
Gsm:
Website: http://www.sailwise.nl
Omschrijving

Iedereen kan watersporten! In een rolstoel of blind, lichamelijk of verstandelijk gehandicapt …. En toch zelfstandig zeilen? Ja natuurlijk! SailWise laat iedereen onbeperkt genieten op het water. Iedereen kan watersporten! is de lijfspreuk van SailWise. Vrijheid en veiligheid Als je het water op gaat, laat je direct alle zorgen achter je. Je ervaart meteen de vrijheid.

SailWise biedt verschillende meerdaagse vakanties waarbij je naar hartenlust kunt genieten van watersport. Of je nu gaat voor de sportiviteit, de ontspanning of de gezelligheid. Iedereen is bij ons van harte welkom, ongeacht beperkingen. Samen met onze professionele medewerkers en goedgetrainde vrijwilligers beleef je een onvergetelijke vakantie. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Op maat en toegankelijk We streven naar de optimale match tussen ons aanbod en jouw behoefte. Van zwerftochten over het IJsselmeer en het Wad met de tweemastklipper Lutgerdina, zeilen op de Friese meren met de catamaran Beatrix tot genieten van een mix van kleine watersporten op het eiland Robinson Crusoe bij Loosdrecht.

Alle accommodaties zijn volledig aangepast en voorzien van alle comfort en volledig rolstoeltoegankelijk. Ook de schepen zijn zodanig ingericht dat iedereen zelfstandig mee kan doen. Voor iedereen Bij Sailwise is iedereen met een beperking of chronische aandoening welkom. Je kunt je individueel inschrijven, eventueel samen met een familielid of vriend(in). Ook kun je als groep komen, waarbij je de gehele accommodatie boekt inclusief het vaarprogramma. Veel woongroepen, zorginstellingen, scholen en revalidatie-instellingen maken gebruik van het aanbod van SailWise.

Meer informatie Meer informatie vind je op onze website www.sailwise.nl. Voor vragen en informatie kun je ook contact opnemen met 0228 – 350 756 of stuur een mail naar boekingen@sailwise.nlRubrieken
• reizen
• sport en recreatie