Kan je deze e-mail niet goed lezen? Bekijk dan de online versie.
version française
REVAnews 2019 18-12-2018
REVAnews 2019
REVAnews 2019

Allerbeste wensen voor 2019 REVA wenst jou en je medewerkers een mooi en prettig 2019 vol menselijke warmte, persoonlijke blijdschap en succes in alles wat jullie ondernemen.

Ons gemeenschappelijk belang Net zoals wij zorgen jullie ervoor dat mensen met een beperking een goed leven kunnen leiden. Net zoals wij geven jullie hen advies, hulpmiddelen, diensten, zorg, werk, tegemoetkomingen, sport en vrije tijd. Net zoals wij geven jullie hen genegenheid en kameraadschap. Want dat hebben mensen nodig.

Op REVAhome vind je zoals steeds veel informatie en hulpmiddelen over wonen en vrije tijd en als je bouwplannen hebt, dan is er het gratis woonadvies van deskundigen.

REVAstudy bundelt meer dan 40 lezingen: het programma zal vanaf begin 2019 beschikbaar zijn op www.reva.be

Uiteraard zijn er sportdemonstraties op REVAg-sport, ook hier zal het programma later bekendgemaakt worden op onze website.

Wat is er helemaal nieuw? REVAcature
Heb je een beperking en ben je op zoek naar werk? Dan vind je dat misschien op REVA bij een van onze exposanten. Exposanten die een vacature hebben, zullen dat op hun stand kenbaar maken.

REVA2019 en ZieZo onder één dak
REVA verwelkomt ZieZo, het beurs-event voor slechtzienden en blinden. Deze beurs vindt plaats in een aparte hal, maar is vrij toegankelijk voor de REVA-bezoekers en omgekeerd. Zie je minder goed en ben je op zoek naar gespecialiseerde hulp en hulpmiddelen? Dan is ZieZo de plek waar je alles terugvindt.

Kan je reeds kaarten bekomen?

Nog net niet, maar vanaf half januari starten wij onze bekendmakingscampagne en zal je kaarten kunnen bekomen via onze exposanten, je huisarts, kinesitherapeut, ergotherapeut, apotheek, andere eerstelijnsdiensten en alle instellingen uit de sector. Maar ook via onze website www.reva.be kan je toegangskaarten aanvragen.

Dus 25, 26, 27 april 2019: plan een bezoek aan REVA2019 te Gent, Flanders Expo.